Politika piškotkov

Ta Politika Piškotkov opisuje kaj so piškotki in kako jih uporabljamo, tipe piškotkov, informacije, ki jih z njimi zbiramo in njihova uporaba in kako lahko vi nadzorujete našo uporabo piškotko. Za več informacij poglejte našo Politiko Zasebnosti.Kadarkoli lahko spremenite ali umaknete svoje strinjanje z piškotki.
Več o tem kdo smo, kako nas lahko kontaktirate in kako procesiramo osebne podatke lahko kadarkoli izveste v naši Politiki Zasebnosti.
Vaše strinjanje s piškotki je aktivno za domeno: fronta.org

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki hranijo manjšo količino informacij. Shranijo se v vašo napravo ko naložite spletno stran. Piškotki omogočajo pravilno funkcioniranje strani, naredijo jo varnejšo, izboljšajo uporabniško izkušnjo in analitiko.

Kako jih uporabljamo?

Uporabljamo naše in druge piškotke z več nameni. Naši piškotki so nujno za pravilno funkcioniranje strani in ne shranjujejo identifikajočih podatkov.Drugi piškotki nam omogočajo analizo delovanja spletne strani, varnost in izbolševanje vaše uporabniške izkušnje.

Kakšne uporabljamo?

Nujni: Nekateri piškotki so nujni za pravilno delovanje strani. Tej ne hranijo osebnih informacij.Statistični: Ti piškotki hranijo informacije kot so število obiskov strani, število različnih obiskovalcev, vir obiska, … Tej piškotki nam omogočajo analiziranje uporabe strani z namenom izboljšanja.

Funkcionalni: Tej piškotki omogočajo nenujne funkcionalosti, kot je deljenje strani na socialnih omrežjih.

Preferenčni: Tej piškotki shranjujejo vaše nastavitve in preference, kot je denimo preferirani jezik za prikaz strani.

Seznam piškotkov:

Ni najdenih zapisov

Kako lahko nadzorujete uporabo piškotkov?

Če bi radi spremenili svoje nastavitve uporabe piškotkov, lahko kliknete na zavihek “Privacy & Cookie Policy”. Ta vam bo prikazal nastavitve piškotkov.Piškotke lahko tudi upravljate preko brskalnika na različne načine.