Politika zasebnosti

Kdo smo

Naslov našega spletišča je: fronta.org.

Katere podatke zbiramo in zakaj

Komentarji

Ko obiskovalec objavi komentar shranimo podatke prikazane v vlogi komentarja, poleg njih pa tudi obiskovalčev IP naslov in opis brskalnika, kar nam omogoča boljši nadzor nad neželenimi komentarji (“spam” komentarji).

Vaš anonimiziran e-mail naslov je lahko posredovan Gravatarju, da izvemo če imate Gravatar profil. Do Gravatarjeve politike zasebnosti lahko dostopate tukaj: https://automattic.com/privacy/. Ko je vaš komentar sprejet je vaša profilna slika vidna javnosti znotraj komentarja.

Piškotki

Če objavite komentar na naši strani se lahko vaše ime, email in spletni naslov shranijo v piškotke. Tej so namenjeni olajšanju objavljanja vašega naslednjega komentarja, saj ne rabite ponovno vnesti teh podatkov. Tej piškotki obstajajo največ eno leto.

Za druge piškotke poglejte našo Politiko piškotkov.

Vstavljene vsebine iz drugih strani

Članki na tej strani lahko vsebujejo vstavljene vsebine iz drugih strani (kot so videji, slike, …). Tej se obnašajo povsem kot se obnašajo na izvirni strani, vključno z beleženjem podatkov.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Komentarji in z njimi povezani podatki so hranjeni za nedoločen čas.

Kakšne pravice imate do svojih podatkov

Če ste na tej strani objavljali komentarje lahko kadarkoli zahtevate, da vam pošljemo vse podatke, ki jih hranimo o vas. Prav tako lahko zahtevate, da jih izbrišemo. To ne velja za podatke, ki jih moramo hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kam posredujemo vaše podatke

Vaši komentarji so lahko poslani zunanji storitvi za nadzor neželenih “spam” komentarjev.